Geldrop-Mierlo

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. MijnHuisPast Geldrop-Mierlo voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.

MijnHuisPast biedt u gratis advies
Een praktische douche, veiligheid in en om het huis, goede ventilatie en verlichting, gemakkelijker de trap op en af. Dat zijn zo maar wat van de zaken die onze woonadviseur met u bespreekt. Kijk vooruit en bespreek hoe uw huis vandaag en in de toekomst nog beter bij u past!

Persoonlijk advies aan huis
De Wooncheck is een vrijblijvende en gratis inventarisatie van de mogelijkheden om in uw woning langer comfortabel en veilig te blijven wonen. 

  1. Een door ons opgeleide en deskundige vrijwilliger komt bij u aan huis en bespreekt met u de aandachtspunten voor veilig en comfortabel wonen. 

  2. We bekijken met u de aandachtspunten die u zelf of met hulp van anderen kunt oplossen.

  3. Enkele weken na het huisbezoek ontvangt u een overzichtelijk adviesrapport van uw woonadviseur van MijnHuisPast. Hierin leest u wat de aandachtspunten zijn en welke oplossingen daarvoor geschikt zijn.

Doe de gratis Wooncheck
Onze woonadviseur staat voor u klaar. U krijgt een persoonlijk advies en handige tips. Vraag vandaag nog een gratis WoonCheck aan !

Betrokken partijen

Berichten

Bewoners Mierlo ingetogen met Woonadvies

Ervaringen in Genoenhuis en Braakhuizen Noord

300e woonadvies uitgereikt

‘Hoge drempel? Dan ga ik wel achterom met mijn rollator’

Gratis aanpassingen door uw verhuurder

Even voorstellen onze Woonadviseurs