MijnHuisPast in Geldrop-Mierlo van start

Op vrijdag 21 mei 2021 ging MijnHuisPast in Geldrop-Mierlo van start. Vijf speciaal daartoe opgeleide woonadviseurs gaan advies aan huis geven over veilig en comfortabel wonen voor senioren.

Overhandiging eerste aanvraag

Namens gemeente Geldrop-Mierlo overhandigde wethouder Peter Looijmans aan woonadviseur Carin van de Waterbeemd een envelop met daarin het eerste adres waar een woonadvies zal worden uitgebracht. Daarna ontvingen ook de 4 andere adviseurs de adressen van inwoners die om een wooncheck hebben gevraagd. 

Uitnodiging per wijk

Binnenkort valt een brief van Gemeente Geldrop-Mierlo op de mat bij ruim 400 adressen in wijk De Akert. Daarin worden de bewoners uitgenodigd om kennis te nemen van de tips op de website van MijnHuisPast. Als men dat wil, kan men een woonadvies aan huis aanvragen. Gedurende de komende 2 jaar zullen alle inwoners van 65 jaar of ouder in Geldrop-Mierlo - wijk voor wijk - deze uitnodiging ontvangen. Bij vragen kan men via de website of telefonisch contact opnemen met een van de voorlichters van MijnHuisPast Geldrop-Mierlo.

Goed voorbereid programma

Een speciaal woord van dank van de wethouder was gericht aan de organisatoren die het initiatief mogelijk maken: Hein Crooijmans en Hettie van der Heijden van Stichting Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo, en aan Bas van den Biggelaar en Marc Vos van Good2Consult.

Foto's: Wethouder Peter Looijmans overhandigt de eerste aanvraag aan Carin van de Waterbeemd

Woonadviseurs v.l.n.r.: Maurice van Gelder, Wim Nottelman, Frans Parren, Hein Crooijmans (projectleider), Thom Bloks (voorlichter), Carin van de Waterbeemd.

Gerelateerde berichten

Bewoners Mierlo ingetogen met Woonadvies

Ervaringen in Genoenhuis en Braakhuizen Noord

300e woonadvies uitgereikt

‘Hoge drempel? Dan ga ik wel achterom met mijn rollator’

Gratis aanpassingen door uw verhuurder

Even voorstellen onze Woonadviseurs