Draadloze deurbel

Een standaard deurbel is heel eenvoudig; door op een knop te drukken gaat een bel rinkelen. Doorgaans hangt het rinkelende gedeelte in de gang van een woning. Wanneer u op zolder bent of in de tuin staat te schoffelen is de bel niet altijd hoorbaar.

Met een draadloze deurbel hebt u veel meer vrijheid over de plaats waar u de bel wilt horen. U kunt meerdere bellen in huis plaatsen die reageren op de belknop bij uw voordeur.

Het is handig om een deurbel met instelbare geluidssterkte te kiezen. Of één met lichtsignaal. Bij veel geluid in de woonkamer ziet u dan dat er gebeld wordt. Ook als u wat minder goed hoort, kan zo’n ‘knipperbel’ uitkomst bieden.

Een draadloze deurbel is zeer gemakkelijk en snel te monteren. U hoeft namelijk geen kabels te trekken in uw woning. Zodra er op de bel gedrukt wordt, gaat er een radiografisch (dus draadloos) signaal naar de gong, die vervolgens de gewenste beltoon geeft. Draadloze deurbellen werken op batterijen of u plugt de bel eenvoudig in het stopcontact. Er is volop keus. Er is een draadloze deurbel voor iedere deur, ieder budget en voor iedere situatie.

Gerelateerde aanpassingen

Reflecterend huisnummer

Verlicht huisnummer

Buitenlamp met schemersensor

Buitenlamp met bewegingssensor

Deurbelversterker

Videodeurbel

Deurcamera

Drempelsysteem