Antislip ondermat

Stel, u hebt een prachtig vloerkleed of tapijt uitgezocht. U legt het kleed vol trots in de kamer, maar zodra je erover heen loopt merk je dat het vloerkleed begint te verschuiven.

Dat kan aan de gladde onderzijde van het vloerkleed liggen, maar ook aan de ondergrond. Laminaatvloeren en parketvloeren zijn van nature namelijk best glad. Om ongewenste verplaatsing van vloerkleden en tapijten te voorkomen zijn er antislip onderkleden, of tapijttape.

Een antislip-mat houdt het vloerkleed op zijn plek. Het mooie van een antislip-mat is dat het zowel aan de boven als aan de onderkant zorgt voor meer grip. Door de antislip werking plakt het vloerkleed als het ware vast aan de vloer.

Het tapijt dat bovenop de antislip-mat ligt, zal zich ook niet meer verplaatsen. Uitglijden over een losliggend vloerkleed wordt hierdoor vrijwel zeker voorkomen en dit bevordert de veiligheid in de woonkamer. Ook als u wilt stofzuigen en met de stofzuiger over het vloerkleed gaat voor een goede schoonmaak, zal het gewoon blijven liggen. 

Gerelateerde aanpassingen

Automatische bediening gordijnen

Relaxstoel of sta-op-stoel

Robotstofzuiger

Raamopener met afstandsbediening

Draadloze bediening verlichting

Antislip-stickers of tape